Átlag nap

Kádárkáder 2010.01.19. 14:43

A mai nap két említésre méltó, és kicsiny hazánk közéletére igen jellemző híre:

1) Egy Leila nevű 20 éves hölgyike szopási rekordot kiván február 20.-án felállítani amire várja az önkéntes urakat, akik úgymond célszerszámot biztosítanak a nemes ügyhöz. Meglepődtem volna, ha ezt a egyedülálló kisérletet nem kishazánk egyik szülőttje próbálná kivitelezni. Elvégre pornónagyhatalom vagyunk vagy mi.

2) A másik pedig, hogy tovább folytatódik a BKV szakszervezetei között kitört vita, aminek tárgya az, hogy végülis melyiküknek köszönhető, hogy a cég vezetése beadta a derekát. Az érdekképviseleti szint nálunk olyan alacsony, hogy az már nevetséges. A legtöbb szakszervezet vezetősége vagy nem csinál semmit, vagy valamelyik nagypárt (többnyire a szekfűs) ülepét nyalja épp fényesre. Aztán ha tényleg elérnek valami sikert, a saját munkáltatójuknál, akkor meg egymásnak esnek a sikermorzsákért. Ezek a jelenségek is a társadalmi szervezetlenség, és a nép önálló kezdeményezőkészségének elképesztő hiányát támasztják alá. Egyáltalán mi a francnak több mint 25 BKV-szakszervezet? Hogy legalább egymással is le legyenek foglalva a fene nagy semmittevésben?

A bejegyzés trackback címe:

https://kadarnepe.blog.hu/api/trackback/id/tr11684732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása